Πέμπτη, 13 Μαΐου

Παρελθόν από τη θέση της αντιδημάρχου η Κατερίνα Κοσκοβόλη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνέχεια των παραιτήσεων στο Δήμο Λεβαδέων. Μετά την παραίτηση, από τη θέση του αντιδημάρχου, του Στέλιου Θεοδωρόπουλου και  την παραίτηση του Θοδωρή Θεοδώρου, από την ελάσσονα μειοψηφία του  Δημοτικού Συμβουλίου, ακολούθησε η παραίτηση της αντιδημάρχου Κατερίνας Κοσκοβόλη.

Η παραίτηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Πολιτισμού ήταν αποτέλεσμα της απόφασης της δημάρχου Γιώτα Πούλου να παραιτηθούν όσοι αντιδήμαρχοι δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι. Η κ. Κοσκοβόλη, που ως γνωστόν θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ήταν αρνητική, ωστόσο η επίθεση που δέχθηκε από το  δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας,  Άρη  Ρούσσαρη, στη συνεδρίαση του Δ.Σ, την περασμένη Τετάρτη, φαίνεται ότι επιτάχυνε τις εξελίξεις μαζί με τη φημολογία ότι επρόκειτο μεν να μείνει ως αντιδήμαρχος αλλά άνευ αρμοδιοτήτων.

Στο Δημοτικό συμβούλιο ο κ. Ρούσσαρης είχε εξαπολύσει σκληρή επίθεση κατά της κ. Κοσκοβόλη κατηγορώντας την για πολιτικό αμοραλισμό, θέτοντας ζήτημα ηθικής τάξης. Η ίδια απάντησε ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των καθηκόντων της και της υποψηφιότητας της στις εθνικές εκλογές.

Την τελευταία περίοδο πάντως πλήθυναν οι φωνές ότι η κ. Κοσκοβόλη είχε μετατρέψει το γραφείο της αντιδημάρχου σε εκλογικό της κέντρο.

 

 

 

Share.

Leave A Reply