Πέμπτη, 13 Μαΐου

Παρέμβαση Σταθά για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Με νέα  επιστολή προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Α.Ε κ. Τερζάκη, που κοινοποιείται και στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς ζητάει την επίλυση των προβλημάτων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Έχει περάσει ένας μήνας και πλέον από την Επιστολή – Ενημέρωση που σας έστειλα στις 31/7/2018 για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού  και πρέπει άμεσα να λυθούν για να λειτουργήσει με ασφάλεια.

Ο κ. Σταθάς τονίζει ότι “το μόνο που έχει γίνει είναι ο διαγωνισμός για την μεταφορά του αναβατήρα «Ηρακλή» για συντήρηση στο εξωτερικό,  χωρίς ακόμη  να έχει τελεσφορήσει” και επισυνάπτει την από 31/7/2018  επιστολή του:                                                                              

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

                                                            ΠΡΟΣ: Διευθύνοντα Σύμβουλο  ΕΤΑΔ Α.Ε.

                                                            Κύριο Τερζάκη

 Κύριε  Τερζάκη

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που τελείωσε η Σύμβαση με την ανάδοχο  εταιρεία και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί από τη Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. πότε και εάν θα γίνουν και με ποιον τρόπο οι συντηρήσεις στους  παλιούς αναβατήρες.

Επίσης δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία απόφαση για την συντήρηση του αναβατήρα Ηρακλή , που όλοι γνωρίζουν ότι είναι χρονοβόρα διότι πρέπει να πάει πρώτα στο εξωτερικό.

Επίσης υπάρχει έλλειψη συντηρητών τόσο για τις παλιές εγκαταστάσεις, όσο και έλλειψη εκπαιδευομένου πιστοποιημένου προσωπικού για τις νέες εγκαταστάσεις.

Αυτά όλα τα επισημαίνω έγκαιρα ώστε να μην φτάσουμε στο τέλος του Καλοκαιριού και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα.

Πιστεύω ότι μέλημα όλων μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, τόσο για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, όσο και για την εθνική οικονομία, διότι είναι το μεγαλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας.

    Σας  ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Share.

Leave A Reply