Σάββατο, 8 Μαΐου

Πέντε μετάλλια και πολλές διακρίσεις για το ΓΑΣ Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του ΓΑΣ Λιβαδειάς στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘Armonia Cup’ που πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη

Στον αγώνα όπου συμμετείχαν 400 αθλήτριες από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού και της Ελλάδας ,ο ΓΑΣ Λιβαδειάς κατέκτησε πολύ σημαντικές διακρίσεις από τις περισσότερες αθλήτριές του.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των παγκορασίδων η αθλήτρια Ζουρνή Αγάπη κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι και την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία των κορασίδων  η αθλήτρια Σφήκα Μαρία κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και στις κορίνες.

Στην ίδια κατηγορία η αθλήτρια Αρβανίτη Κατερίνα κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό , την μπάλα και τις κορίνες.

Στην κατηγορία των νεανίδων η αθλήτρια Χριστοδούλου Νικολέτα κατέκτησε την 7η θέση στην κορδέλα και την 8η θέση στο σχοινάκι.

Στην κατηγορία των γυναικών η αθλήτρια Γκαλαμέλου Ιωάννα κατέκτησε την 4η θέση στην κορδέλα , την 6η θέση στην μπάλα και την 6η θέση στις κορίνες.

Αξίζουν να σημειωθούν και οι εξαιρετικές εμφανίσεις της αθλήτριας Καλογρηά Παναγιώτας στην κατηγορία των κορασίδων και της Καρόκη Καλομοίρας στην κατηγορία των νεανίδων 1ης χρονιάς.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή επιτυχία στον αγώνα τους για την πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα!!!

 

Share.

Leave A Reply