Πέμπτη, 13 Μαΐου

Περιοδεία Ταγκαλέγκα σε Τ.Κ του δήμου Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Περιοδεία στις τοπικές κοινότητες Αγ. Παρασκευή, Κορώνεια, Αγ.Τριάδα,Τσουκαλάδες, Ανάληψη, Αγ. Βλάση, Βασιλικά, Πρ. Ηλία και Ανθοχώρι του Δ. Λεβαδέων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων  Γιάννης Ταγκαλέγκας μαζί με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του “Συμφωνία Προοπτικής”.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν από τους κατοίκους σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, όπως η ύδρευση  και η ποιότητα του νερού, το αποχετευτικό, οι αναδασώσεις, προβλήματα τα οποία είναι χρόνια και ταλαιπωρούν κατοίκους κάποιων χωριών, η αποψίλωση, η επισκευή παιδικών χαρών, η αντικατάσταση λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού. Ακόμα ένα  θέμα που τέθηκε στη συζήτηση και που ταλανίζει τους κατοίκους μερικών χωριών  είναι οι αγροτικοί δρόμοι, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί.

Ο  κ.  Ταγκαλέγκας και ο συνδυασμός του  υποσχέθηκαν  “άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς και ουσιαστική και υπεύθυνη στήριξη των κατοίκων του Δήμου, στα θέματα που τους απασχολούν.
“Βασική επιδίωξη του συνδυασμού είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος που αφορά το κοινό αγαθό” τόνισε , μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος.
Οι επισκέψεις του συνδυασμού “Συμφωνία Προοπτικής” θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Λεβαδέων καθώς και οι επαφές με κοινωνικούς φορείς του Δήμου.

Share.

Leave A Reply