Πέμπτη, 13 Μαΐου

Περιοδεία Ταγκαλέγκα σε υπηρεσίες

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επισκέψεις σε υπηρεσίες της Λιβαδειάς ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας

Στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών του, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε, αρχικά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν από το Διοικητή Κων/νο Πούλο.
Ο κ. Ταγκαλέγκας δεσμεύτηκε ότι, ως νέα δημοτική αρχή, θα στηρίξει το έργο της υπηρεσίας  με συγκεκριμένες δράσεις όπως, η σωστή συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών, ο καθαρισμός και η  συντήρηση των δρόμων, για την ευχερή πρόσβαση των οχημάτων της Π.Υ., η αποψίλωση και οι περιπολίες ακόμη και με τη βοήθεια drone.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας όπου συναντήθηκε με το Διοικητή Νίκο Τρικαλίτη τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας  Ζάχο Καρακώστα  και τον πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Βοιωτίας.

Στην ενημέρωση που έγινε τέθηκαν στον συνδυασμό τα εξής θέματα:

  • Το ζήτημα σχετικά  μειωμένων δεικτών εγκληματικότητας στην περιοχή μας, σε σχέση με άλλους Δήμους.
  • Του ζητήματος της υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν τον τομέα της ασφάλειας των πολιτών.
  • Της συστηματικής προσπάθειας για την μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, και ειδικότερα του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος στο σημείο του Πέρα Χωριού, από την μη επαρκή επάνδρωση με φωτεινούς σηματοδότες.
  • Της επιτακτικής ανάγκης για μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο.
  • Η ύπαρξη μειωμένου ανθρώπινου δυναμικού που δυσχεραίνει το έργο τους.
  • Της σημασίας προγραμμάτων κυκλοφοριακής αγωγής και πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής .

Η ασφάλεια των πολιτών και η εύρυθμη λειτουργία της πόλης για την ομάδα της “Συμφωνίας Προοπτικής” είναι πρωταρχικής σημασίας, όπως και το  ζήτημα της κυκλοφοριακής αγωγής, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ταγκαλέγκας.

Η πρώτη μέρα της περιοδείας έκλεισε με το Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου ενημερώθηκε, από τη Διοικήτρια Μόρφω Βαλλά, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα.

Ως γιατρός, που έχει θητεύσει και στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι στόχος του θα είναι η επίλυση των προβλημάτων και η αναβάθμιση  του ενώ πρότεινε και την ίδρυση Σχολής Νοσηλευτικής.
Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων δήλωσε:

“Ξεκινήσαμε τη σειρά των συναντήσεων μας και συνομιλιών μας από αυτούς τους τρεις οργανισμούς που είναι στις πρώτες προτεραιότητες για το συνδυασμό μας. Και οι τρεις, αυτοί, οργανισμοί δημιουργούν ένα «ζωτικό» τρίπτυχο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ, που οφείλει να σέβεται και να υπηρετεί η τοπική αυτοδιοίκηση και το οποίο αποτελεί από τα βασικά στοιχεία για τη Συμφωνία Προοπτικής που οραματιζόμαστε να συμπράξουμε.” 

Share.

Leave A Reply