Δευτέρα, 19 Απριλίου

Πήραν το “πτυχίο” τους

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα 88 άτομα, από τη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς και τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου και Δαύλειας, που παρακολούθησαν, από 29 Οκτωβρίου – 9 Νοεμβρίου 2018, το πρόγραμμα “Η τρίτη ηλικία στην ψηφιακή εποχή”, πήραν τις βεβαιώσεις συμμετοχής σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Παρασκευή  στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος”.

Η τελετή απονομής έγινε παρουσία της δημάρχου Λεβαδέων,  Γιώτας Πούλου που συνεχάρη όσους συμμετείχαν και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές εκπαιδευτικούς  του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  (ΑΣΠΑΙΤΕ).

Σημείωσε δε, ότι η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση των πολιτών αποτελεί υποχρέωση του Δήμου Λεβαδέων και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και λαμβάνει  πρωτοβουλίες σαν τη συγκεκριμένη για την επιμόρφωση των ηλικιωμένων δημοτών.  Η Δήμαρχος επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συνεχιστεί έτσι ώστε να δοθεί και σε άλλους δημότες η ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θεόδωρος Μίχας, οι Αντιδήμαρχοι,  Αικατερίνη Κοσκοβόλη, Στέλιος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Κυπραίος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, Σωτήρης Καρβούνης, ο Δ/ντης του Παραρτήματος Λιβαδειάς της ΑΣΠΑΙΤΕ, Κων/νος Καλοβρέκτης, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα δημότες.

Share.

Leave A Reply