Παρασκευή, 5 Μαρτίου

Πως θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα σχολεία της Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού με τηλεκπαίδευση θα γίνουν και αύριο Παρασκευή, τα μαθήματα στα περισσότερα σχολεία της Βοιωτίας.
Στο Δήμο Θηβαίων, όπου παρουσιάζονται και τα περισσότερα προβλήματα τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής:
Τα γυμνάσια, δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Δ.Ε. Θήβας, Βαγίων και Πλαταιών θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχισθεί μέσω τηλεκπαίδευσης.
Τα σχολεία της Δ.Ε. Θίσβης, θα ανοίξουν στις 9:30 το πρωί.
Οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Θηβών και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θήβας και το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Δήμο Λεβαδέων αύριο Πέμπτη 18/02, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Α’ θμιας, Β’ θμιας, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν βάσει του κανονικού τους ωραρίου.

Στα σχολεία των Κοινοτήτων Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας (Α΄θμιας/ Β΄θμιας Εκπαίδευσης, παιδικός σταθμός) η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.

Στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας αύριο Πέμπτη, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία:

  1. Παιδικός Σταθμός Διστόμου
  2. Παιδικός Σταθμός Αράχωβας
  3. Νηπιαγωγείο Διστόμου
  4. Νηπιαγωγείο Αράχωβας
  5. Νηπιαγωγείο Στειρίου

Τα μαθήματα των Νηπιαγωγείων που θα παραμείνουν κλειστά θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.

Σε όλα τα δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια καθώς και στα νηπιαγωγεία Παραλίας Διστόμου και Αντίκυρας όπως και στον παιδικό σταθμό της Παραλίας Διστόμου η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 10.00π.μ.

Επίσης στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Πέμπτη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί  παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί, θα ξεκινήσουν τη λειτουργείας τους στις 10.00 π.μ.

Στο Δήμο Τανάγρας όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά και αύριο ενώ τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Share.

Comments are closed.