Πέμπτη, 13 Μαΐου

Προεκλογικές δράσεις Δ. Κουτσούμπα, Λ. Κτιστάκη και Κ. Κοσκοβόλη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών στη Βοιωτία καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο  Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει την Πέμπτη στις 8.30 στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.

Στόχος του ΚΚΕ στη Βοιωτία είναι η τρίτη έδρα, την οποία κατείχε η Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Κουτσούμπας περιόδευσε στα χωριά Ελλοπία, Ξηρονομή και Αλυκή όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στα χωριά Δομβραίνα, Πρόδρομο (Χώστια), Σαράντι και Θίσβη.

Τόνισε ότι “το ισχυρό ΚΚΕ, και μέσα στη Βουλή και εκτός, θα πιέζει την οποιαδήποτε κυβέρνηση να μην περνάει αντιλαϊκούς νόμους. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανακουφίζονται οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι επαγγελματίες και η νεολαία”.

Πρόγραμμα προεκλογικών ομιλιών ανακοίνωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Κτιστάκης. Σήμερα Δευτέρα  στις 8.30 το βράδυ θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” στη Λιβαδειά. Την Τετάρτη στο ΚΑΠΗ Σχηματαρίου και την  Πέμπτη μπροστά από το πολιτικό του γραφείο στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα, στη Θήβα.

Στη γενέτειρα της, το Κυριάκι θα μιλήσει σήμερα στις 8 το βράδυ η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Κοσκοβόλη ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματίσει εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της Λιβαδειάς.

Share.

Leave A Reply