Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Πρόσκληση μαθητών σε πολιτιστική ερασιτεχνική δημιουργία κατά των ναρκωτικών

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο πλαίσιο  των δράσεων του παραρτήματος Βοιωτίας του ΕΣΥΝ, που αποσκοπούν στην ενημέρωση για το κοινωνικό ζήτημα των ναρκωτικών και στην πρόληψη, καλούνται οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του νομού, να εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο το θέμα, δημιουργώντας ατομικά ή συλλογικά, μέσα ή έξω από το σχολείο τους, σκίτσο, κόμικς, ταινία μικρού μήκους, διήγημα, ποίημα, φωτογραφία ή να εκπονήσουν εργασία σε πρόγραμμα παρουσίασης power point.

Το σύνολο των δημιουργιών όλων των σχολείων θα αποτελέσει υλικό και θα παρουσιαστεί στο «15ο αντιναρκωτικό φεστιβάλ νέων» που θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 & 28 Ιουνίου σε Λιβαδειά και Θήβα, για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Καλούνται γονείς και εκπαιδευτικοί, σύλλογοι εκπαιδευτικών, σύλλογοι και ενώσεις γονέων και κηδεμόνων να συμβάλλουν για την επίτευξη αυτών των δραστηριοτήτων μέσα από την ενεργή δράση τους.

Το ΕΣΥΝ έχει την πεποίθηση ότι  η πρόταση δημιουργίας θα αποτελέσει “κομμάτι της πρωτογενούς πρόληψης για τους μετέχοντες, ενισχύοντας την αποτροπή από τη χρήση”.

Share.

Leave A Reply