Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Πρώτη συνεδρίαση για το Δ.Σ του Δ.Ο.Θ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η 1η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου Θηβαίων (Δ.Ο.Θ.) πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Δημάρχου   Γιώργου Αναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη καλή επιτυχία στο έργο τους και να έχουν μία γόνιμη, αρμονική και δημιουργική συνεργασία.

Στην πρώτη του αυτή συνεδρίαση το Δ.Σ συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τρέχοντα θέματα όπως για παράδειγμα δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου. Παράλληλα, η συνεδρίαση αποτέλεσε και μια ευκαιρία γνωριμίας μεταξύ των μελών του Δ.Σ και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δ.Ο.Θ. Εκφράστηκε από όλους η ανάγκη αλλά και η έντονη διάθεση για συνεργασία με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δ.Ο.Θ. με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ακόμη οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης  Παπαβασιλείου και κ. Τραμπάκουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπασπύρου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θήβας κ. Γελέκας και ο τοπικός σύμβουλος κ. Αναστασίου.

 

 

Share.

Leave A Reply