Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Ψάχνουν τους δράστες της παράνομης χωματερής στην Υλίκη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους πολίτες ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών της παράνομης χωματερής σε ιδιωτική έκταση στη θέση «ΒΑΓΙΕΝΙΑ», στην περιοχή της λίμνης Υλίκης.

Ο Δήμος Θηβαίων προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ενημερώνοντας εγγράφως τις αρμόδιες αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς, αναφέρει η ανακοίνωση τονίζοντας παράλληλα ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση από την Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας.
Αρμόδιο κλιμάκιο προέβη σε αυτοψία και αναμένεται η σχετική έκθεση, τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν και τις περαιτέρω ενέργειες του Δήμου, που αφορούν την επιβολή προστίμων στους δράστες και την παραπομπή τους στο αρμόδιο Δικαστήριο, για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων, καθώς επίσης και για την απομάκρυνση των αποβλήτων και την εξυγίανση του χώρου.

Την ανεξέλεγκτη και παράνομη αυτή χωματερή επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου κάνοντας λόγο για κινδύνους που ελλοχεύουν όσον αφορά τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Share.

Leave A Reply