Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Πυκνή χιονόπτωση στη Θήβα και διακοπές ρεύματος

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζονται οι έντονες χιονοπτώσεις στον Δήμο Θηβαίων με χιονοστρώσεις κυρίως σε Θήβα, Αμπελοχώρι, Νεοχωράκι, Καπαρέλλι, Λεύκτρα, Πλαταιές, Λουτουφί, Μελισσοχώρι, Πλαταιές, ενώ μόλις ξεκίνησε η χιονόπτωση και στο Ύπατο.

Χωρίς ρεύμα αυτή τη στιγμή είναι οι Κοινότητες Πλαταιών, Λεύκτρων και Μελισσοχωρίου , ωστόσο η βλάβη εντοπίστηκε και ήδη τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός, μηχανήματα αποχιονισμού και ρίψης αλατιού του Δήμου Θηβαίων και της Π. Ε. Βοιωτίας όσο και το ανθρώπινο δυναμικό εργάζονται πυρετωδώς για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν άμεσα τα έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως να κρατήσουν τα οδικά δίκτυα του Δήμου ανοιχτά.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου, μέσα από το ΣΕΙΡΙΟ fm ζήτησε την  κατανόηση των πολιτών και κάλεσε τους οδηγούς να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις παρά μόνο σε εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Share.

Leave A Reply