Δευτέρα, 17 Μαΐου

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων, υπό την προεδρία της Δημάρχου Γιώτας Πούλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα με στόχο το συντονισμό των δράσεων για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων Κώστας Καπλάνης και  Νίκος Τζουβάρας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Φορτώσης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του επιχειρησιακού κέντρου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων:

  • σε περίπτωση χιονόπτωσης στην πόλη της Λιβαδειάς το επιχειρησιακό κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργεί όλο το 24ώρο στα τηλέφωνα 22613 – 50801 και 22613 – 50803
  • και θα πραγματοποιείται διανομή αλατιού στους δημότες. Η διανομή θα πραγματοποιείται στους αύλειους χώρους των Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Ευαγγελίστριας και Αγίας Άννας.

Επίσης, ο Δήμος ενημερώνει τους δημότες ότι τα φαινόμενα αναμένονται να είναι πιο έντονα στον ορεινό όγκο του Ελικώνα και εφιστά την προσοχή των οδηγών, οι οποίοι θα πρέπει αν έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου έχουν αναρτηθεί  και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινόμενων(https://dimoslevadeon.gr/provoli/metra-prostasias-apo-akraia/).

Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λεβαδέων βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, με το σύνολο των μηχανημάτων του Δήμου και τους εμπλεκόμενους εργαζομένους να βρίσκονται σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.

Share.

Leave A Reply