Δευτέρα, 10 Μαΐου

Σε Λιβαδειά και Δ. Ορχομενού η υποψ. ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Έφη Χαλιού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις τράπεζες της Λιβαδειάς περιόδευσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Έφη Χαλιού, στέλεχος του Κόμματος στον κλάδο του Χρηματοπιστωτικού Τομέα.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους εργαζόμενους και σχολιάζοντας, όπως είπε “τα ψευτοδιλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ , της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ” για το τι σημαίνει «πρόοδος» και τι συντήρηση, η Ε. Χαλιού εξήγησε ότι «πρόοδος δεν μπορεί να είναι οι “εθελούσιες”, ουσιαστικά απολύσεις, η απλήρωτη εργασία, τα “μίνι τζομπς”, η δουλειά την Κυριακή, η δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα. Πρόοδος δεν μπορεί να είναι η κατάργηση της προστασίας της λαϊκής κατοικίας, οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις της λαϊκής περιουσίας και τους κάλεσε να  κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας τη φωνή τους, τη δύναμή τους μέσα στην Ευρωβουλή, ψηφίζοντας  ΚΚΕ και στους δήμους και τις Περιφέρειες, την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ακολούθως η Έφη Χαλιού περιόδευσε στο Κόκκινο και στο Ακραίφνιο   όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, με αγρότες και με νεολαίους της περιοχής.  Στο κλιμάκιο συμμετείχε ο Γιώργος Σκόπας υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού και ο Λουκάς Γκικόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Share.

Leave A Reply