Δευτέρα, 19 Απριλίου

Σε οδό “Φούλας Νικολάου” μετονομάστηκε η Κορίνης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το όνομα της Φούλας Νικολάου θα φέρει πλέον η οδός μπροστά από την “Εστία Μητέρας” στη Λιβαδειά. Η επί  50 χρόνια, πρόεδρος του Ιδρύματος,  Φούλα Νικολάου, κατάφερε μέσα από τον εθελοντισμό να ιδρύσει την “Εστία Μητέρας” πραγματώνοντας ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που εκφράστηκε και με τη δημιουργία Γηροκομείου γυναικών.Για το έργο της αυτό τιμήθηκε από το Δήμο Λεβαδέων. Έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο του 2010.

Το απόγευμα της Κυριακής, σε υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων από το 2006, η  δήμαρχος Γιώτα Πούλου και οι πρώην δήμαρχοι Άρης Ρούσσαρης και Δημήτρης Τσιφής  έκαναν τα αποκαλυπτήρια της νέας οδού.

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση για τις κόρες, τα εγγόνια και τις στενές συνεργάτιδες της Φούλας Νικολάου που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Στο έργο της αναφέρθηκαν η νυν πρόεδρος του ιδρύματος Χριστίνα Αγγέλου και η δήμαρχος Λεβαδέων  ενώ την προσωπικότητα της  σκιαγράφησε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας Αγγέλα Βασιληά-Πανταζή. Η εκδήλωση έκλεισε με αγαπημένα τραγούδια της αείμνηστης προέδρου.

 

Share.

Leave A Reply