Κυριακή, 16 Μαΐου

Στα 48 τα ενεργά κρούσματα στο Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Με βάση την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ, που λαμβάνεται κάθε Δευτέρα, για την επιδημιολογική κατάσταση του Δήμου Λεβαδέων, σήμερα 26 Απριλίου εντοπίζονται 48 ενεργά κρούσματα, εκ των οποίων τα 10 νοσηλεύονται και τα 38 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα τις τελευταίες εβδομάδες, με βάση την κατανομή των περιστατικών, διακρίνεται μια μικρή πτώση του αριθμού κρουσμάτων στο Δήμο ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.
Επίσης τονίζει ότι:
Οφείλουμε όμως συλλογικά να τηρούμε τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας. Να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την χρήση της μάσκας, προφυλάσσοντας τους εαυτούς μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας.
Κάποιοι από εμάς έχουν ήδη εμβολιαστεί, ευελπιστούμε στον ταχύτερο εμβολιασμό με στόχο την επίτευξη ανοσίας σε άμεσο χρονικό διάστημα.
Είναι ένας αγώνας δρόμου αντοχής αλλά και ταχύτητας.
Μέχρι την οριστική του λήξη, η χρήση των self tests και οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, είναι ενέργειες απαραίτητες για τον περιορισμό της διασποράς.
Είμαι σίγουρος ότι με υπομονή, δύναμη και σύνεση θα συνεχίσουμε να αποδυναμώνουμε την διασπορά, έως την ολική εξάλειψη του κορωνοϊού.
Share.

Comments are closed.