Κυριακή, 16 Μαΐου

Στα 53 τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στο Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πραγματοποίησε σήμερα ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού σε εργαζόμενους της ΚΕΔΗΛ και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου.
Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 67 γρήγορα τεστ, τα οποία είναι όλα αρνητικά.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ μέχρι σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου, τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο είναι 53, εκ των οποίων τα 8 νοσηλεύονται και τα 45 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας τόνισε ότι “η μικρή βαθμιαία πτωτική μεταβολή των δύο τελευταίων εβδομάδων είναι μια θετική εξέλιξη για την κατάσταση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, όμως η τήρηση των μέτρων, η σωστή χρήση της μάσκας, η αποφυγή συγχρωτισμού και ο εμβολιασμός είναι αναγκαίες και άμεσες πράξεις αντιμετώπισης του ιού Covid-19. Με «εργαλεία» την υπομονή, την σύνεση και την προσοχή συλλογικά θα επιτευχθεί ο περιορισμός διάδοσης”.
Ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει τους ελέγχους, καθώς χρησιμοποιεί όλα τα μέτρα που έχει στην διάθεση του από την πολιτεία με κύριο στόχο την ασφάλεια των δημοτών.
Share.

Comments are closed.