Παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Λουκά Αποστολίδη, στη Λιβαδειά, το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο κ. Σπυρόπουλος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης δηλώνοντας τη στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του κ. Αποστολίδη.
Ερωτηθείς, από το ΣΕΙΡΙΟfm, για το πολιτικό αποτύπωμα των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών διαχώρισε τις περιφερειακές από τις δημοτικές, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ, στις τοπικές εκλογές και τη συμμετοχή στελεχών και μελών του κόμματος σε παρατάξεις με υποψήφιους της ΝΔ.
Όπως ανέφερε, “στις περιφερειακές εκλογές είναι άμεση η σχέση των περιφερειών με την κεντρική εξουσία, ενώ στις δημοτικές η κατάσταση είναι διαφορετική και τα τελευταία χρόνια, πρόσωπα από διαφορετικές παρατάξεις συμμετέχουν σε κοινούς συνδυασμούς με κριτήριο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών”.
Όσον αφορά την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Λουκά Αποστολίδη τόνισε ότι είναι μια σημαντική προσπάθεια για τη Στερεά Ελλάδα με όραμα και με ανθρώπους μέσα από την κοινωνία.