Πέμπτη, 13 Μαΐου

Στη Βουλή οι ελλείψεις εμβολίων στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στη Βοιωτία, κατέθεσε η βουλευτής Γιώτα Πούλου την οποία συνυπογράφουν 23 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Λιβαδειάς και Θήβας έχουν ενημερώσει ότι έχει σταματήσει εδώ και μέρες ο εμβολιασμός από 75 έως 79 ετών, λόγω έλλειψης εμβολίων.

“Οι κούφιες υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για 2 εκατομμύρια εμβολιασμούς κάθε μήνα έμειναν στα λόγια. Μάλιστα θριαμβολογεί με τις 500 χιλιάδες περίπου εμβολιασμούς μέχρι στιγμής!” αναφέρει σε ανακοίνωση της η κ. Πούλου.

Τονίζει επίσης ότι η κυβέρνηση εξαναγκάζει πολλούς πολίτες να μετακινούνται σε περιοχές μακριά από την κατοικία τους, ακόμη και σε άλλους Δήμους, για να κάνουν τα διαγνωστικά τεστ και να εμβολιαστούν.

“Κανένας σεβασμός και μέριμνα για τους ευάλωτους συμπολίτες, ηλικιωμένους, ανάπηρους ή αυτούς που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο…

Οι κίνδυνοι για την υγεία τους δεν συγκινούν τον κ. Κικίλια και την κυβέρνηση…” καταλήγει η βουλευτής στην ανακοίνωση της.    

 

Η κυβέρνηση πρέπει να στείλει αμέσως τα απαραίτητα εμβόλια και να λειτουργήσει τα εμβολιαστικά κέντρα σε κάθε περιοχή της Βοιωτίας!

Share.

Comments are closed.