Παρασκευή, 14 Μαΐου

Στην αντεπίθεση η Γιώτα Πούλου για τις απευθείας αναθέσεις-“καρφώνει” πρώην δήμαρχο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην αντεπίθεση πέρασε η η δήμαρχος Λεβαδέων και εκ νέου υποψήφια Γιώτα Πούλου με αφορμή ψευδή, όπως τα χαρακτηρίζει, στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις στο δήμο.

Πρόκειται για μία  κριτική που δεχόταν η Δήμαρχος, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ από την αντιπολίτευση.

Σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Δήμος, φαίνεται ότι η πρωτοκαθεδρία στις απευθείας αναθέσεις ανήκει στον πρώην δήμαρχο Νίκο Παπαγγελή, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Ταγκαλέγκα.

Εκτός από τα γενικά στοιχεία που αναγράφονται στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση των δημοτών.

Εντύπωση προκαλεί και η αναφορά σε καταδικαστικές αποφάσεις, εις βάρος του Δήμου, για περιπτώσεις απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς στοιχεία νομιμότητας, στη διάρκεια της θητείας Παπαγγελή.

 Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων

Επειδή κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ψευδή και παραποιημένα στοιχεία σχετικά με τις απ’ ευθείας αναθέσεις, ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει του δημότες:

Στην προηγούμενη δημοτική περίοδο του Δημάρχου κ. Παπαγγελή (3 χρόνια και 8 μήνες) 2010-2014 έγιναν 1029 απ’ ευθείας αναθέσεις, 64 ΑΔΑ που δεν βρέθηκαν στοιχεία και 7 καταδικαστικές αποφάσεις κατά του Δήμου για  και σε προϋπολογισμό έργων 19,5 εκατομμυρίων συνολικά.

Στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, 2014-2019 (4 χρόνια και 5 μήνες), έγιναν 722 απ’ ευθείας αναθέσεις με τη διαδικασία των κλειστών προσφορών, σε έργα προϋπολογισμού 59,5 εκατομμυρίων.

Τα στοιχεία στη διάθεση των δημοτών.

Share.

Leave A Reply