Πέμπτη, 13 Μαΐου

Στην ΕΥΔΑΠ για την άρδευση του Θηβαϊκού κάμπου ο Ηλίας Τραμπάκουλος

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Γιάννη Μπενίση είχαν ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, ο υποψήφιος Δήμαρχος  Θηβαίων Ηλίας Τραμπάκουλος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Ακριβάκης.

Η συνάντηση  έγινε μετά από αίτημα του επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»  Τραμπάκουλου Ηλία προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το πρόβλημα του ποτίσματος του Θηβαϊκού κάμπου (Θήβα, Μουρίκι, Ύπατο, Ελεώνας). Ζητήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα άρδευσης από την Υλίκη γεγονός που θα  δώσει ανάσα στους αγρότες της περιοχής μιας και θα μειώσει καταλυτικά το κόστος παραγωγής.

Επίσης ζητήθηκε  να γίνει τεχνική  μελέτη από την ΕΥΔΑΠ και να συναφθεί  σχετική  προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Θηβαίων. Δόθηκαν διαβεβαιώσεις  ότι θα αντιμετωπιστεί θετικά το αίτημα και  ότι θα εξεταστεί άμεσα από την ΕΥΔΑΠ.

“Επειδή θεωρούμε το ζήτημα της άρδευσης του θηβαϊκού κάμπου μείζον,  θα το παρακολουθούμε στενά και θα πιέσουμε- όσο χρειαστεί- με στόχο  ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των αγροτών να έχει θετική έκβαση” τονίζει σε ανακοίνωση του ο κ. Τραμπάκουλος.

Share.

Leave A Reply