Πέμπτη, 13 Μαΐου

Στην προεκλογική μάχη ο Γιώργος Ζιώγας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η υποψήφια περιφερειάρχης  Κατερίνα Μπατζελή κατά την περιοδεία της στο Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, υποδέχτηκε στην παράταξη της «πατρίδα μας η Στερεά» το Γιώργο Ζιώγα, επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δήμου Λεβαδέων, πρώην Περιφερειακό  Σύμβουλο, γεωπόνο ο οποίος είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα ως  τομεάρχης Γεωργικής Ανάπτυξης  Λιβαδειάς-Διστόμου-Χαιρώνειας, ως υπεύθυνος Μελισσοκομίας και Αλιείας αλλά και ως εκπαιδευτής αγροτών.

Κατά την συνάντηση της με το Δήμαρχο  Γ. Γεωργάκο, στην οποία συμμετείχαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι, τονίσθηκε η σημασία του Δήμου ως ενεργειακού κόμβου, η σημασία της επένδυσης σε ορυκτό πλούτο και της ύπαρξη επιχειρήσεων διεθνούς εμβέλειας, οι τουριστικές δυνατότητες της, η μοναδικότητα της Μονής του Οσίου Λουκά. Το Δίστομο αποτελεί διεθνούς φήμης Μαρτυρική Πόλη και επισκέφτηκε με τους υποψηφίους  Περιφερειακούς Συμβούλους το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, ένα Μουσείο το οποίο λειτουργεί με εθελοντές.

Κατά την συνάντηση της με το Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας  Γ. Γώγο τονίσθηκε η σημασία του Δήμου για τον πρωτογενή τομέα και των δυνατοτήτων βελτίωσης των διαδικασιών, η προστασία των υδάτων, η Τουριστική ανάδειξη του Δήμου σε σχέση με τον ορεινό όγκο, η επαναξιολόγηση της διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου, η βελτίωση της διαδικασίας πολιτικής προστασίας ,η  διευκόλυνση πρόσβασης τουριστών και πολιτών με μία νέα  συμπληρωματική σιδηροδρομική γραμμή.

Τέλος, κατά την συνάντησή της με το Δήμαρχο Λοκρών Ν. Λιόλιο, τονίσθηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για παρεμβάσεις βιολογικού καθαρισμού, αντιπλημμυρικών έργων και προστασίας του παράκτιου μετώπου, η σύσταση Ιστορικού δικτύου, η εξεύρεση επενδυτικού σχήματος για τα μεγάλα έργα που έχουν προκηρυχθεί καθώς και η δικτύωση με το φυσικό αέριο.

Share.

Leave A Reply