Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Στην τελική ευθεία για τον “7ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πάνω από 2.000 δρομείς αναμένεται να πάρουν μέρος στον  “7ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο”  που θα  διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Τροφώνια 2019”.

Το μεσημέρι της Τρίτης, κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές Δήμος, Π.Ε Βοιωτίας, ΑΚΟΛ και ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά συνεχάρη τον ΑΚΟΛ για τη σημαντική αυτή αθλητική εκδήλωση που τιμά την πόλη της Λιβαδειάς, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στους αθλητές των Special Olympics Hellas Λιβαδειάς, που συμμετέχουν πάντα στον Ημιμαραθώνιο και αποστέλλουν το δικό τους δυναμικό μήνυμα. Πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στηρίζει πάντα τον ΑΚΟΛ στην προσπάθεια του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη.

Ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων Μάριος Σάκκος, υπογράμμισε ότι ο Δήμος προσφέρει κάθε βοήθεια που του έχει ζητηθεί και κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας και γιατρός του αγώνα Γιάννης Περγαντάς, ο οποίος προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλες της αθλητικές εκδηλώσεις του ΑΚΟΛ που πραγματοποιούνται στο  Δήμο Λεβαδέων, τόνισε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στέκεται πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις και ευχήθηκε στους δρομείς να τερματίσουν όλοι υγιείς.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας  Αθανάσιος Βλάχος υπογράμμισε ότι ο “Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος” αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός της χώρας και αποδεικνύει ότι ο ΑΚΟΛ είναι ένας σύλλογος με σπουδαία συνεισφορά στο αθλητισμό.

Παρών στη συνέντευξη ήταν και ο Διοικητής της Τροχαίας Λιβαδειάς Νικόλαος Μαλέρδος, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση  όσο και η Τροχαία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ  Αναστάσιος Ακριδόπουλος τόνισε την άριστη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων “για την άρτια προετοιμασία του Ημιμαραθωνίου” και ευχαρίστησε ειδικά την Διοίκηση της Τροχαίας, “καθώς η συμβολή της είναι πολύτιμη και απολύτως απαραίτητη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

Τέλος, ο γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ, Χρήστος Πολατσίδης αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των αγώνων και τόνισε ότι η διαδρομή των 21,1 χιλιομέτρων του “Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου” αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των αθλητών στον πανελλήνιο ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο.

Share.

Leave A Reply