Πέμπτη, 13 Μαΐου

Στήριξη ΑΝΕΛ σε Γκλέτσο για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την επίσημη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξασφάλισε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος  περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Η απόφαση είχε προαναγγελθεί πριν λίγες μέρες από το στέλεχος του κόμματος και Υφυπουργό Νίκο Μαυραγάνη.

Αναλυτικότερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ κατέληξε στο πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου, με τον ίδιο να εκφράζει την ικανοποίησή του και να δεσμεύεται για ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, ενώ τόνισε ότι «παραμένω αριστερός στην καθημερινότητά του και στον βίο του».

«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής», σχολίασε ο νυν δήμαρχος Στυλίδας.

Σε ό,τι αφορά στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της παράταξής του (Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση) ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους». Σχετικά με το πώς νιώθει ως αριστερός για τη στήριξή του από ένα συντηρητικό κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι «παραμένω αριστερός στο πως διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε».

Ερωτηθείς, τέλος, αν φοβάται κάποια από τις άλλες υποψηφιότητες σημείωσε: «Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν».

Share.

Leave A Reply