Τετάρτη, 14 Απριλίου

Στις 30 Δεκεμβρίου ο “Γύρος της Καδμείας” στη Θήβα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

      Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου  2018  θα διεξαχθεί στη Θήβα ο ΑΓΩΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΥ  “ΓΥΡΟΣ  ΚΑΔΜΕΙΑΣ  2018” (γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Καδμείας) με ώρα έναρξης την 12:00 μεσημβρινή.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες   και Γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς και Αγόρια – Κορίτσια που ανήκουν σε Σωματεία του ΣΕΓΑΣ, όπως επίσης και ανεξάρτητοι αθλητές και πολίτες που θα έρθουν να δηλώσουν συμμετοχή, την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία  (Κεντρική Πλατεία Θήβας) και από ώρα 9:30 έως 11:45

Την οργάνωση έχει αναλάβει ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ σε συνεργασία με τους  Γ.Σ.  ΠΙΝΔΑΡΟΣ  – Σ.Δ.Υ.Μ. ΘΗΒΑΣ –Ε.Α.Σ  ΣΕΓΑΣ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ  &  ΕΥΒΟΙΑΣ – Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.

Λεπτομέρειες από την προκήρυξη του αγώνα:

         ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 

ΚΑΤ/ΡΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
1η Αγόρια-Κορίτσια  Γεννηθέντα  2010,2009,2008,2007 1.000μ.
2η Αγόρια-Κορίτσια  Γεννηθέντα  2006, 2005,  2004 1.800μ.
3η Άνδρες-Γυναίκες  Γεννηθέντες  2003 έως  1984 4.500μ.
4η Άνδρες-Γυναίκες Γεννηθέντες 1983  & μεγαλύτεροι 4.500μ.

          ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

       Η εκκίνηση  του αγώνα για όλες τις κατηγορίες θα γίνει στον πεζόδρομο της  οδού Επαμεινώνδα, (κεντρική πλατεία Θήβας) και ώρα: 12:00 για την 1η  κατηγορία, 12:15 για την 2η  κατηγορία, και  ώρα 12:30 για την  &  4η  κατηγορία,  οι αγωνιζόμενοι θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:

1η Κατηγορία:  Επαμεινώνδου, Πινδάρου, Αντιγόνης, Επαμεινώνδου.

        2η Κατηγορία:  Επαμεινώνδου, Ετεοκλέους, Πολυνείκους, Αμφίωνος,  Βουρδουμπά, Τσεβά, Πινδάρου, Αντιγόνης, Επαμεινώνδου.

3η & 4η Κατηγορία:  Επαμεινώνδου, Ετεοκλέους, Πολυνείκους, Αμφίωνος, Βουρδουμπά, Αυλίδος, Χρυσ. Σμύρνης, Αμφίου,Λαοδάμαντος, Καβείρων, Διρκαίου, Κύνος Κεφαλών, Αγ. Τριάδος, Επαμεινώνδου.

Ο τερματισμός για όλες τις κατηγορίες θα γίνει στην  Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ   

Οι απονομές θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και ώρα 13:30. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν, κύπελλο και μετάλλιο στον πρώτο / τη,  και μετάλλια στους άλλους δύο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά  μετάλλια και  διπλώματα   συμμετοχής.

 ΓΕΝΙΚΑ

α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, καθώς και από τους κριτές του ΣΕΓΑΣ και την Τροχαία.

β) Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα  στο στήθος τους με παραμάνα, την κάρτα  συμμετοχής που θα πάρουν από την γραμματεία. Στον τερματισμό και στην έξοδο της χοάνης θα την παραδίδουν στους κριτές.

γ) Ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη και αφορά τεχνικά θέματα θα επιλύεται από τον Αλυτάρχη του Αγώνα κ. Ντίνο Μπουλούκο.

Share.

Leave A Reply