Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Στο χιόνι θάφτηκε το χωριό Ευαγγελίστρια

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκληρή μάχη με τον  “Ηφαιστίωνα” δόθηκε στο Δ. Αλιάρτου-Θεσπιέων και μάλλον θα συνεχιστεί και αύριο καθώς οι ποσότητες χιονιού είναι μεγάλες. Το χωριό Ευαγγελίστρια θάφτηκε στο χιόνι καθώς ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Κάνοντας τον απολογισμό της μέρας ο δήμαρχος, Γιώργος Ντασιώτης, περιγράφει μέσω ανάρτησης στο f/c:

1. Μεγάλες ποσότητες χιονιού, (περίπου ένα μέτρο), στην ορεινή ΕΥΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ. Δόθηκε μάχη με τρία μηχανήματα του Δήμου, ακόμη και βαρύ ερπυστριοφόρο, για να φτάσουμε στο χωριό.Αύριο θα συνεχιστεί ο εσωτερικός καθαρισμός και τα ποιμνιοστάσια.

2. Μεγάλες ποσότητες χιονιού στη Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΩΝ ( Θεσπιές, Μαυρομμάτι, Λεοντάρι, Άσκρη, Νεοχώρι). Με έξι Μηχανήματα άνοιξαν όλα τα χωριά. Αύριο θα συνεχιστεί ο εσωτερικός καθαρισμός και τα ποιμνιοστάσια.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

3. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη διακοπή του ρεύματος, από τα ξημερώματα σε όλη τη Δ.Ε. Θεσπιών και από το μεσημέρι στην Ευαγγελίστρια και στις γεωτρήσεις ύδρευσης των παραπάνω περιοχών.

4. Αποκαταστάθηκε, από τον ΔΕΔΔΗΕ, μετά από πολλές ώρες, η ηλεκτροδότηση σε Μαυρομμάτι, Θεσπιές, Λεοντάρι, Ευαγγελίστρια και γεώτρηση Μαζίου, ενώ δεν κατέστη δυνατό να δοθεί ρεύμα στην ΑΣΚΡΗ και το ΝΕΟΧΩΡΙ.

5. ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ με όλους τους δημότες μας που ταλαιπωρήθηκαν από τη πολύωρη διακοπή του ρεύματος και ακόμη περισσότερο με αυτούς που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται.
Ταυτόχρονα επισημαίνουμε και την ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ και ΑΓΩΝΙΑ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ που σε πολύ αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να αποκαταστήσουν πάρα πολλές ζημιές στο δίκτυο.

6. Τέλος η έσχατη επιχείρηση της ημέρας έγινε στο αντλιοστάσιο ύδρευσης της Δ.Ε.ΘΕΣΠΙΩΝ που χρειάστηκε πολύωρη νυχτερινή προσπάθεια για να δοθεί νερό και στα πέντε Χωριά και ο μόνος τρόπος επιβίωσης στο σημείο ήταν η φωτιά που ανάψαμε για να ζεσταθούμε.
7. Ευχαριστώ τους ήρωες μας,που είναι οι χειριστές μας ,αλλά και οι εργαζόμενοι στο Δίκτυο της ΔΕΗ. Ιδιαίτερη αναφορά κάνω στους προέδρους των κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία μας.

Share.

Leave A Reply