Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Στο Εφετείο Λαμίας αναβιώνει η δολοφονία της Έφης Χαρατσή στο Στείρι

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Έφης  Χαρατσή. Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας η οποία βρήκε, πριν από επτά χρόνια, τραγικό θάνατο από το χέρι του κουνιάδου της, σε κλίμα έντασης υποδέχτηκαν τον δολοφόνο ζητώντας να λάβει ένα τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση και να διατηρηθούν τα ισόβια.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Τον Ιούλιο του 2013 ο δράστης είχε σκοτώσει με αλλεπάλληλες μαχαιριές, 45 σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση την άτυχη κοπέλα, σύζυγο του αδερφού του.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο μικρός γιος της Έφης, το ένα από τα δύο παιδιά της, μόλις δυόμιση χρονών τότε. Πρωτόδικα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Καρπενησίου είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Η οικογένεια που παραμένει βυθισμένη στο πένθος και την οδύνη, καλείται για μία ακόμη φορά να βρεθεί μπροστά στον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Έφης και να ξαναζήσει λεπτό προς λεπτό την τραγωδία, αφού το προηγούμενο δικαστήριο είχε αναβληθεί λόγω της απουσίας των γιατρών, που η ίδια η δικαιοσύνη είχε ορίσει.

Από:lamianow.gr

Share.

Leave A Reply