Παρασκευή, 14 Μαΐου

Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Τουρισμού ο Φάνης Σπανός

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το διήμερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στο μετρό του Συντάγματος, επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Το Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, φιλοξένησε 27 παραγωγούς, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη την Περιφέρεια με στόχο την προβολή της Στερεάς Ελλάδας ως χειμερινού τουριστικού προορισμού. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα, καθώς και να ενημερωθούν μέσω των επαγγελματιών και του free press εντύπου της Περιφέρειας, για τις χειμερινές τους εξορμήσεις.

Με το πέρας της επίσκεψής του ο Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Για μια ακόμα φορά η Περιφέρειά μας δίνει το στίγμα της. Μαζί με τους παραγωγούς και τους ξενοδόχους βρεθήκαμε στην Αθήνα με σκοπό να προωθήσουμε τον πιο ξεχωριστό τόπο αυτής της χώρας, την Στερεά Ελλάδα. Ο τουρισμός και η αγροδιατροφή είναι οι σημαντικότεροι δρόμοι μας για την πολυπόθητη ανάπτυξη. Επιμένουμε να τους ακολουθούμε μέχρι να κατακτήσει η Στερεά Ελλάδα τις κορυφές που της αξίζουν!»

Share.

Leave A Reply