Κυριακή, 18 Απριλίου

Στο Όπεν αεροβικής γυμναστικής στο Πλόβντιβ συμμετείχε η αθλήτρια του ΑΚΟΛ Γεωργία Τράκη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων στους τελικούς της κατηγορίας παγκορασίδων, έπεσε η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου & διεθνούς Όπεν αεροβικής γυμναστικής στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Στη διοργάνωση, που είχε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, συμμετείχαν συνολικά 486 αθλητές και αθλήτριες από 23 χώρες (Βραζιλία, Αίγυπτος, Περού, Ιαπωνία, Φινλανδία, Βρετανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σλοβακία, Ουκρανία, Αλγερία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Τσεχία, Λιθουανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Σουηδία, Τουρκία, Βουλγαρία και Ελλάδα).

Με 16 αθλήτριες η Ελληνική αποστολή, ανάμεσα τους η αθλήτρια του ΑΚΟ Λιβαδειάς Γεωργία Τράκη  για το ατομικό παγκορασίδων. Στους τελικούς προκρίθηκαν και αγωνίστηκαν από ελληνικής πλευράς η πεντάδα παγκορασίδων,  που κατέλαβε την 7η θέση με 17,200 βαθμούς, καθώς και το τρίο παγκορασίδων, που τερμάτισε στην 8η θέση με 16,200 βαθμούς.

Προπονητής των δύο ομάδων-φιναλίστ ήταν ο Δημήτρης Πολύζος, ενώ στην αποστολή μετείχαν επίσης ως προπονήτριες οι Λουκία Τσάπρα και Γιώτα Σεβεντικίδου και τιμ μάνατζερ ήταν ο Νικόλαος Λαζαρακόπουλος.

Κατά την επιστροφή της ελληνικής ομάδας ο πρόεδρος της Τ.Ε. Αεροβικής της Ε.Γ.Ο. και αρχηγός της αποστολής Κωνσταντίνος Πανταζής συνεχάρη όλες τις αθλήτριες, τους ευχήθηκε δύναμη και υγεία για να συνεχίσουν να έχουν αγωνιστική πρόοδο και επίσης ευχαρίστησε εκ μέρους της Ομοσπονδίας τους προπονητές και τις προπονήτριες των αθλητριών, επισημαίνοντας ότι η κοινή προσπάθεια όλων αποτελεί την σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της αεροβικής στην Ελλάδα.

Share.

Leave A Reply