Παρασκευή, 14 Μαΐου

Στο πλευρό Καραμάνη, ο Ρούσσαρης-οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος  και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ”, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης.

Παρουσία πλήθους κόσμου, που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, τους διαδρόμους και το πεζοδρόμιο του κινηματογράφου Φίλιππος, ο  Δημήτρης Καραμάνης, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συγκέντρωση του συνδυασμού του.

Ξεκίνησε αναφερόμενος στο έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών, χωρίς πρόθεση μηδενισμού, όπως είπε, “προσέφεραν αλλά σε πολλά δεν τα κατάφεραν”, σημείωσε.

Για το πρόγραμμα του συνδυασμού του τόνισε ότι είναι υλοποιήσιμο και καινοτόμο και στηρίζεται σε πέντε βασικούς πυλώνες :

-την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου, υποσχόμενος τη δημιουργία ειδικού γραφείου και αντιδημάρχου

-τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με μεταφορά της αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτες

-την εκπαίδευση

-την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και

-την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην έλλειψη διεκδικητικότητας, όσον αφορά την πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και τη δημιουργία Σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Άσκησε κριτική στη νυν δήμαρχο Γιώτα Πούλου επειδή, όπως είπε, δέσμευσε το μοναδικό κτίριο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα πανεπιστημιακό τμήμα.Πρόκειται για το κτίριο των πρώην Πανεπιστημίου το οποίο ανακατασκευάζεται για να στεγάσει το Δημαρχείο.

Ο κ. Καραμάνης πρότεινε μάλιστα τη δημιουργία  Σχολής Ξεναγών.

Η συγκέντρωση έκλεισε με παρέμβαση του Αριστείδη Ρούσσαρη, οποίος δήλωσε τη στήριξη του στο Δημήτρη Καραμάνη. 

 

Δείτε την ομιλία Καραμάνη:

 

Share.

Leave A Reply