Κυριακή, 18 Απριλίου

Στο πλευρό της εστίασης το Ε.Κ Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα προβλήματα επιχειρηματιών και εργαζομένων της εστίασης συζητήθηκαν σε συνάντηση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς  με το Δ.Σ του Σωματείου «Νέα Εστίαση» Λιβαδειάς.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Λ. ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου για το αδιέξοδο που έχει βρεθεί ο κλάδος της Εστίασης, ο οποίος “έχει χτυπηθεί σε τεράστιο βαθμό μετά από τα επαναλαμβανόμενα lockdown”. Τονίστηκε δε ιδιαίτερα ότι οι κίνδυνοι για λουκέτα και απώλεια θέσεων εργασίας είναι προ των πυλών. Γι’ αυτό είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για ουσιαστική στήριξη του κλάδου της Εστίασης, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικονομίας.

Εκ μέρους του Ε.Κ. ο Πρόεδρος Κολιούσης Κων/νος δήλωσε καταρχάς θετικός για τη στήριξη των αιτημάτων του Κλάδου ώστε να διασωθούν οι  επιχειρήσεις, με την προϋπόθεση όμως να  διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και οι μισθοί των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος  του Σωματείου «Νέα Εστίαση» Ιωάννης  Μουρτζούνης δεσμεύτηκε από μέρους του ότι θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και οι μισθοί των εργαζομένων.

Share.

Comments are closed.