Δευτέρα, 17 Μαΐου

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές περιπτέρων στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθησαν,  στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τρεις  ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές από περίπτερα, σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν τρεις ακόμα ημεδαπές, για παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης κλοπών σε βάρος περιπτέρων, που διαπράχθηκαν στις 27 & 28-09-2018, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ανήλικους δράστες.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο εκ των ανηλίκων, το χρονικό διάστημα από 31-08 έως και 28-09-2018, εμπλέκονται σε τουλάχιστον (14) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής, ενώ για τον τρίτο ανήλικο, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του, στην κλοπή που διαπράχθηκε την 27-09-2018.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι κατηγορούμενοι αφού έσπαζαν τις  κλειδαριές των κερματοδεκτών, ηλεκτρικών παιγνιομηχανών (κουρσάκια) που διέθεταν οι εν λόγω επιχειρήσεις, αφαιρούσαν  από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά σε κέρματα, ενώ επίσης παραβίαζαν τις κλειδαριές από τα ψυγεία και έπαιρναν διάφορα είδη (γλυκά και παγωτά), αναψυκτικά κ.α.

Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις Διωκτικές Αρχές για συναφή αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

Share.

Leave A Reply