Πέμπτη, 6 Μαΐου

Σύλληψη δασκάλου για παιδική πορνογραφία σε χωριό του Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ στην κοινωνία της Τ.Κ  Κυριακίου έχει προκαλέσει η είδηση για τη σύλληψη δασκάλου στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για 42 χρονο δάσκαλο που τοποθετήθηκε στο δημοτικό σχολείο στις αρχές της σχολικής χρονιάς, ως αναπληρωτής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ομογενή από τη Γερμανία, ο οποίος τα τελευταία επτά χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα και δίδασκε σε διάφορα σχολεία.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο και τον συνέλαβαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους μαθητές. Στη συνέχεια έκαναν έρευνα στο σπίτι, που έμενε στο χωριό  και κατάσχεσαν τον υπολογιστή του και άλλα στοιχεία για τη δράση του.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Λιβαδειάς στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κρατείται στην ΑΔ Βοιωτίας ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί  την Παρασκευή.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας καθώς και ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, που περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Share.

Leave A Reply