Πέμπτη, 15 Απριλίου

Σύλληψη γυναίκας για διακίνηση ναρκωτικών στη Θήβα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών οδηγήθηκε ημεδαπή γυναίκα, η οποία συνελήφθη για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη αλλοδαπός συνεργός της.

Η συλληφθείσα, παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Θηβών.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη, χρηματικά ποσά και διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την κοπή και συσκευασία των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη της το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου, ήταν αποτέλεσμα έρευνας που είχε ξεκινήσει, από τις αρχές του περασμένου Απριλίου μετά τη σύλληψη ημεδαπού, στην κατοχή του οποίου είχε βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, μικροποσότητα ηρωίνης.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την συλληφθείσα και τον αλλοδαπό συνεργό της.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την κοπή και συσκευασία των ναρκωτικών (ξύλο κοπής, σπάτουλα, λεπίδα από χαρτοκόπτη με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης).

Επιπλέον κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των (1.017) ευρώ και (93) δολαρίων Η.Π.Α., επιμελώς κρυμμένα σε ντουλάπα του σπιτιού, προερχόμενα από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος, στη κατοχή της συλληφθείσας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

 

Share.

Comments are closed.