Δευτέρα, 19 Απριλίου

Συμμετοχή της ΠΣΤΕ σε έκθεση τουρισμού στο Ισραήλ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με θετικά μηνύματα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού “International Mediterranean Tourism Tourism Market (IMTIM 2019)”, για μια ακόμα χρονιά, η οποία πραγματοποιήθηκε 12 & 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, προβάλλοντας έτσι το τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν και φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι επαγγελματικών και τουριστικών φορέων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία να προβληθούν τα τουριστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους.

Ιδιαίτερα έντονο αποδείχθηκε το ενδιαφέρον του Ισραηλίτικου κοινού για το σύνολο του τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας,  καθώς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά.

Η διεθνής έκθεση “IMTM 2019” αναβαθμίζεται συνεχώς με συμμετοχές από όλη την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, ενώ διαπιστώθηκε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς της Ισραηλίτικης αγοράς.

 

 

Share.

Leave A Reply