Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου

Συμμετοχή των δημοτών στο Σχεδίο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ανοικτή πρόσκληση στους δημότες απευθύνει ο Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας για την ενεργή συμμετοχή τους στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου.
Η ομάδα έργου του Σχεδίου, πραγματοποιεί έρευνα, που αφορά τα χαρακτηριστικά των καθημερινών σας μετακινήσεων.
Ο  κ. Ταγκαλέγκας στο κάλεσμα του τονίζει:
«Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Λεβαδέων, απευθύνω πρόσκληση στους πολίτες για ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό. Καλώ λοιπόν όλους τους δημότες στην έρευνα να βοηθήσουν στην συλλογή δεδομένων (σκοπός μετακινήσεων, ώρες μετακινήσεων, περιοχές – σημεία εκκίνησης και προορισμού των μετακινήσεων κ.ά.) δίνοντας την δυνατότητα καλύτερης κατανόησης των μοτίβων μετακίνησης τους συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.
Με τη συμπλήρωση του, θα μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των καθημερινών σας μετακινήσεων και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.
Η έρευνα αποτελεί το πρώτο βασικό κομμάτι του ΣΒΑΚ καθώς από τα αποτελέσματα θα προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην υιοθέτηση μιας στρατηγικής κινητικότητας που βασίζεται στη βιωσιμότητα, και ευνοεί τους πολίτες αλλά και το περιβάλλον. Θερμή παράκληση διαθέστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην άρτια εκπόνηση του Σχεδίου.
Η γνώμη σας μετράει! Ας σχεδιάσουμε μαζί, το μέλλον της αστικής κινητικότητας στην πόλη μας!»
Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/bXgoX4aG8pf2KVQDA
Share.

Comments are closed.