Παρασκευή, 14 Μαΐου

Συναντήσεις Αναγνωστάκη σε Δίστομο και Αντίκυρα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε Δίστομο και Αντίκυρα βρέθηκε την Παρασκευή ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΣΤΕΡΕΑ… ΥΠΕΡΟΧΗΣ!», στα πλαίσια διήμερης περιοδείας στο  Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε διαδοχικά με το Δήμαρχο  Γ. Γεωργακό, τους αντιδημάρχους του Δήμου, τους τοπικούς Πολιτιστικούς Φορείς, το Σωματείο Εργαζόμενων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, το Κέντρο Υγείας Διστόμου, το Μουσείο  Θυμάτων Ναζισμού.

Στην Αντίκυρα, συναντήθηκε με το Τοπικό Συμβούλιο και παρουσίασε το πρόγραμμα του σε ευρεία σύσκεψη τοπικών Φορέων, στο ξενοδοχείο Ηριδανός.

Ακολούθως επισκέφτηκε τη Λαϊκή Ακαδημία, Γραμμάτων Τεχνών και Παράδοσης,  «Αλλοτροπία», όπου και ξεναγήθηκε από τους υπευθύνους αυτής.

Στις συναντήσεις με τους φορείς εκτέθηκαν τα προβλήματα  της περιοχής,  ενώ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων και της  Αυτοδιοίκησης, για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού, προς όφελος των Τοπικών Κοινωνιών.

Share.

Leave A Reply