Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Συναντήσεις Ταγκαλέγκα με συλλόγους γονέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς συνοδευόμενοι από το Διευθυντή του σχολείου Λάμπρο Παπαλάμπρο.

Τον ενημέρωσαν σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για τη βελτίωση της κτιριακής υποδομής του σχολείου και πιο συγκεκριμένα την τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στα γήπεδα βόλεϋ και μπάσκετ, τη τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τη διενέργεια αυτοψίας για την ανακαίνιση των τουαλετών. Επίσης, έθεσαν υπόψη του Δημάρχου την ανάγκη κατασκευής πεζοδρομίου και την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη για την ασφάλεια των μαθητών.

Ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν άμεσα σε αυτοψία ώστε να προγραμματιστούν οι εργασίες για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του σχολείου.

Τέλος, συμφώνησαν στην πραγματοποίηση κοινών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της μαθητικής κοινότητας όσο και των πολιτών σε θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών.

Το Δήμαρχο Λεβαδέων επισκέφτηκαν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη του σχολείου κ. Αναστασία Δημοπούλου. Ζήτησαν παρεμβάσεις, που πρέπει να γίνουν, στις κτιριακές υποδομές του σχολείου και στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου και πιο συγκεκριμένα ζήτησαν την τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στην ράμπα ΑμεΑ, τη συντήρηση των καθισμάτων (παγκάκια) στον αύλειο χώρο, την τοποθέτηση προβολέα για τον καλύτερο φωτισμό του κτιρίου, την αντικατάσταση των υπαίθριων παιχνιδιών και τον καθαρισμό όμορου οικοπέδου.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα επισκεφθούν άμεσα το Νηπιαγωγείο για λεπτομερέστερη καταγραφή των θεμάτων έτσι ώστε να προγραμματιστούν οι εργασίες για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Share.

Leave A Reply