Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με το Δ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκα, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλέκος Μητάς, είχαν σήμερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν το Δήμαρχο  για την πλούσια πολιτιστική δράση του, καθώς και για τα μελλοντικά τους σχέδια που έχουν στο επίκεντρό τους τη διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής μας και την πραγματοποίηση πολιτιστικών γεγονότων με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.  Επίσης, ζήτησαν από το Δήμαρχο Λεβαδέων, οι Υπηρεσίες του Δήμου να μεριμνήσουν για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων στο κτίριο του Παλιού Σχολείου που τους έχει παραχωρηθεί από το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου για την επίσκεψή τους και για την προσφορά τους στην ανάδειξη του πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής μας, σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα καθαριότητας.

Share.

Leave A Reply