Πέμπτη, 13 Μαΐου

Συνάντηση Δημάρχου με Αναγνωστάκη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα o υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Χρήστος Κυπραίος, Πανωραία Κοσμίδη, Κώστας Καπλάνης, Νίκος Τζουβάρας, Θανάσης Φορτώσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ Σωτήρης Καρβούνης.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Αναγνωστάκη,  αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα η κ. Πούλου τόνισε την ανάγκη ιεράρχησης των προβλημάτων όλων των Δήμων, την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών που αφορούν στην επιλογή έργων και προγραμματικών συμβάσεων , ούτως ώστε να προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς η υλοποίησή τους.

Ο κ. Αναγνωστάκης αφού ευχαρίστησε την Δήμαρχο, μίλησε από την πλευρά του για μία αναβαθμισμένη  λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία θα αποκλείεται η προνομιακή αντιμετώπιση κάποιων Δήμων, θα αμβλυνθούν οι περιφερειακές ανισότητες και θα ενισχυθεί η περιφερειακή συνείδηση.

Κλείνοντας ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία και διαβεβαίωσαν για την πρόθεσή τους να έχουν μία άψογη συνεργασία στο μέλλον.

 

Share.

Leave A Reply