Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Συνάντηση Δημάρχου με τον Ι.Σ. Θηβών

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τους ιατρούς- μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος  Πρωτόπαπα Φιλιώ και τα μέλη  Ανανίκας Λουκάς,  Μπόγρης Πολυνείκης, Μανουσάκη Ευτυχία και Τουρναβίτης Ευάγγελος του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Θηβών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Κώστας Χαρέμης και ο Αντιδήμαρχος Υγείας   Καμούτσης Αναστάσιος.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν:

  • οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών τόσο στον φωτισμό όσο και στη όδευση, για λόγους ασφαλείας.
  • Το ζήτημα της παρουσίας ανεμβολίαστων ομάδων πληθυσμού, όπου ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου και των υπηρεσιών του, με σκοπό την εξάλειψη αυτού του φαινομένου, σε συνεργασία με τον Ι.Σ.
  • Το ζήτημα της λειτουργίας ιατρείων – με τον κατάλληλο εξοπλισμό- σε αθλητικούς χώρους με σκοπό την προστασία τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών που κάνουν χρήση αυτών.
  • Τέλος, αναδείχθηκε το ζήτημα της προστασίας του περιαστικού δάσους του Μοσχοποδίου, σημαντικού πνεύμονα της περιοχής και η λήψη των απαραίτητων μέτρων τόσο για την πυροπροστασία του όσο και για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του.

 

Share.

Leave A Reply