Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Συνάντηση Ε.Α.Υ.Βοιωτίας με το Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Στερεάς Ελλάδος

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η υποστελέχωση της Δ.Α. Βοιωτίας τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, την Παρασκευή στη Λαμία, με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο παρουσία του Ταξίαρχου Μιχάλη Τσάτση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Ζαχαρίας Καρακώστας και ο αντιπρόεδρος, Νικόλαος Γιαννούλης, κατά την τοποθέτησή τους, εξέθεσαν λεπτομερώς τα σοβαρότατα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Δ.Α.Βοιωτίας και μεταξύ άλλων αναφέρθησαν:

οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό οι οποίες αγγίζουν πλέον το 40% των οργανικών θέσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία των υπηρεσιών, η λειτουργία δύο κέντρων φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων ενώ υπάρχει η έντονη φημολογία για περαιτέρω μεταφορά προσφύγων-μεταναστών στο νομό Βοιωτίας, ο γερασμένος στόλος υπηρεσιακών οχημάτων, οι ακατάλληλες κτιριακές υποδομές (Α.Τ.Ορχομενού), η αναγκαιότητα της αμέσου ικανοποιήσεως του πάγιου αιτήματος της Ενώσεως για δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στη Θήβα λόγω των καθημερινών μεταγωγών από το  κατάστημα κράτησης φυλακών Ελαιώνα ,το κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων Ελαιώνα καθώς και των τακτικών μεταγωγών του Α.Τ. Θηβών, τις  μετακινήσεις της διμοιρίας υποστηρίξεως  κτλ.

Τόσο ο Γενικός όσο και ο Ταξίαρχος δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους τους, ώστε να δοθούν λύσεις στα συσσωρευμένα υπηρεσιακά ζητήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία.

” Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς και πολιτειακούς παράγοντες, γνωστοποιώντας σε όλους την ‘’πραγματική’’ υπηρεσιακή  καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός της Δ.Α.Βοιωτίας με σκοπό την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της τάξης του 40%, τασσόμενη πάντοτε και με κάθε τίμημα, στο πλευρό των συναδέλφων και των συμπολιτών μας” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Share.

Leave A Reply