Δευτέρα, 19 Απριλίου

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Λεβαδέων με το Διοικητή του νοσοκομείου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση εργασίας με το Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς Αθανάσιο Τσαντήλα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη  Ταγκαλέγκα, παρουσία του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρου Μητά και των αντιδημάρχων  Αθανάσιου Καλογρηά και Ιωάννη Δήμου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Διοικητή και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου που καθ’ όλη τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας COVID – 19 προσέφεραν υποδειγματική ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα στους δημότες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Διοικητής  ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις υφιστάμενες ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τις υλικοτεχνικές ελλείψεις του Νοσοκομείου. Επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη δρομολόγηση κοινών ενεργειών που θα συμβάλλουν στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας στους πολίτες.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος  υπογράμμισε ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται δίπλα, στη Διοίκηση του ιδρύματος σε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση της λειτουργίας.

Share.

Comments are closed.