Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Συνάντηση με μαθητές σχολείων του ERASMUS+

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS+ υποδέχθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξανδρος Μητάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μάριος Σάκκος, ο  Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης, Βρασίδας Γιαννακόπουλος και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Δημήτρης Μίχας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν το 4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, το οποίο είναι και ο συντονιστής του προγράμματος, το Καλλιτεχνικό Λύκειο από την περιοχή Varese της Ιταλίας, το Γυμνάσιο από την περιοχή Banov της Τσεχίας και η Μεγάλη του Γένους Σχολή από την Τουρκία.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Λεβαδέων και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου αφού καλωσόρισαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, συνεχάρησαν την Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου για την πρωτοβουλία τους αυτή, διαμέσου της οποίας ανταλλάσσονται απόψεις και καλές πρακτικές μεταξύ των εκπαιδευτικών για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ταυτόχρονα προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέους από άλλες πόλεις και να αποκτήσουν δεσμούς μαζί τους.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί από τα συμμετέχοντα σχολεία ευχαρίστησαν για το εγκάρδιο καλωσόρισμα και παρουσίασαν τις δράσεις των σχολείων τους, αλλά και τις προσδοκίες τους σχετικά από τα οφέλη που θα προκύψουν από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στις σχολικές αντιπροσωπείες, τους ευχήθηκαν καλή διαμονή στη Λιβαδειά και κάθε επιτυχία στις εργασίες  του προγράμματος.

 

Share.

Leave A Reply