Παρασκευή, 5 Μαρτίου

Συνάντηση με την Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου είχαν μέλη του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση, παρουσία του Βουλευτή Βοιωτίας Ν. Θηβαίου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μεταξύ της Υφυπουργού, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του Προέδρου του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας,  Δημήτρη Δανιά, του συνεργάτη του Συνεταιρισμού και καθηγητή του Γεωπονικού,  Θεόφιλου Μασούρα και παραγωγών και εμπόρων γαλακτοκομικών προϊόντων της περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η ανάγκη άμεσης στήριξης του Συνεταιρισμού στον τομέα της διάθεσης του γάλακτος, καθώς και οι δυνατότητες καθετοποίησης της παραγωγής, με ενίσχυση μέσω προγραμμάτων όπως «Leader», «Μέτρο 16», αλλά και της εμπορικής ενίσχυσης των γαλακτοκομικών προϊόντων εν γένει.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, η Υφυπουργός και ο Βουλευτής δεσμεύτηκαν για την εξεύρεση – το συντομότερο δυνατόν – τρόπων ενίσχυσης του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού με όλες τις δυνατότητες που δίνουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία αυτής της περιόδου.

Οι ίδιοι φορείς συναντήθηκαν επίσης με τον ΓΓ Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων,  Λόη Λαμπριανίδη, από τον οποίο υπήρξε η διαβεβαίωση της ένταξης της πρότασης του Συνεταιρισμού στον Αναπτυξιακό νόμο.

 

Share.

Leave A Reply