Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Συνάντηση Παπαθωμά με το Δήμαρχο Θηβαίων Γ. Αναστασίου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα πλαίσια των επαφών της με τους δημάρχους της Βοιωτίας, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά συναντήθηκε με το νέο δήμαρχο  Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου και τους συνεργάτες του , το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Παναγιώτη Βασιλείου και την  Ειδική Συνεργάτιδά του, Ευγενία Βενιζέλου.

Συζητήθηκαν θέματα προτεραιότητας για το Δήμο, όπως τα προβλήματα με τους ΡΟΜΑ, το προσφυγικό κ.α. μέσω της συνεργασίας με την Περιφέρεια.

  “Ένας γόνιμος διάλογος έγινε σήμερα σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας και φιλίας που είχαμε  με το Γιώργο αυτά τα πέντε χρόνια.

Από την πλευρά της Περιφέρειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Προγραμματικές Συμβάσεις 10.655.414,50 ευρώ δόθηκαν στον Δήμο Θήβας .

Με το φίλο Δήμαρχο, Γιώργο Αναστασίου συζητήσαμε έργα ανάπτυξης και τρόπους υλοποίησής τους για το Δήμο της Θήβας.

Έργα αναπτυξιακά κι έργα καθημερινότητας .

Επίσης, δρομολογήθηκαν δράσεις και ενέργειες που αφορούν μεγάλα ζητήματα τα οποία ταλαιπωρούν το Δήμο της Θήβας (όπως ΡΟΜΑ, Στρατόπεδο, πρόσφυγες).

Είμαστε εδώ και για τους έξι Δήμους της Βοιωτίας, στηρίζοντας και τον α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης  προς όφελος πάντα των πολιτών”, τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης.

Share.

Leave A Reply