Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Συνάντηση Ταγκαλέγκα με εκπροσώπους της Ε.ΠΑ.Ψ.Υ. Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με εκπροσώπους της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.ΠΑ.Ψ.Υ.) Λιβαδειάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννα Νταντούμη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . Αλέξανδρος Μητάς.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς ενημέρωσαν το Δήμαρχο Λεβαδέων σχετικά με το έργο που προσφέρει στους 19 φιλοξενούμενους της, διαμέσου του οικοτροφείου και του προστατευόμενου διαμερίσματος στη Λιβαδειά και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου για την ανάληψη κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την κοινωνική συμμετοχή των ωφελουμένων.

Ο Δήμαρχος  και η αρμόδια Αντιδήμαρχος αφού συνεχάρησαν τους εκπροσώπους της ΕΠΑΨΥ για το σημαντικό έργο που επιτελούν, τους διαβεβαίωσαν ότι ο Δήμος Λεβαδέων διαμέσου του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και σε συνεργασία με την ΕΠΑΨΥ θα οργανώσει τμήματα άθλησης και μουσικοθεραπείας για τους φιλοξενούμενους και ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα στηρίζουν το έργο τους.

Share.

Leave A Reply