Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Συνάντηση Ταγκαλέγκα με το Δ.Σ. του ΕΣΥΝ Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) της Βοιωτίας, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας  και ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συμβουλίου που αποσκοπούν, στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών κατά των ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσαν το Δήμαρχο και ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου για τη διοργάνωση μίας πολιτιστικής εκδήλωσης ερασιτεχνικής δημιουργίας σκίτσου, κόμικς, ταινίας μικρού μήκους, συγγραφής διηγήματος, ποιημάτων και λήψης φωτογραφιών που θα κινούνται στον άξονα για την πρόληψη και την ενίσχυση της αποτροπής από τη χρήση των ναρκωτικών.

Επίσης, ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου για την ενίσχυση του συμβουλευτικού σταθμού του ΚΕΘΕΑ, που στεγάζεται σε κτήριο στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής, με εξειδικευμένο προσωπικό.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΕΣΥΝ για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην κατεύθυνση της ενημέρωσης για την πρόληψη της τοξικοεξάρτησης και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια τους αυτή.  Επίσης, συμφώνησαν να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν ημερίδες, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενημέρωση των γονέων και των παιδιών σχετικά με την πρόληψη, αλλά και θα προσφέρουν οδηγίες για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Share.

Leave A Reply