Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

Συνάντηση Ταγκαλέγκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραγιάννη, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθανάσιος Καλογρηάς  και οι εκπρόσωποι του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στο Δήμο Λεβαδέων ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων που προγραμματίζει με όλους τους Δημάρχους της Στερεάς Ελλάδας για την εξεύρεση  τρόπων ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Βασικός στόχος είναι η παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας στους επιχειρηματίες, παραγωγούς και εμπόρους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εμπορικές – εξαγωγικές εκθέσεις προϊόντων και διαμέσου αυτών να πετύχουν την αναγκαία εξωστρέφεια τους.

Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν στη συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων σε εκθέσεις τουριστικής προβολής με την ανάπτυξη έξυπνων διαδραστικών εφαρμογών ενισχυμένης εικονικής πραγματικότητας (augmented reality) για την προσέλκυση επισκεπτών, αλλά και τη σύνδεση του αγροτοδιατροφικού κλάδου με τον τουρισμό.

Στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμος Λεβαδέων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συνεργαστούν τόσο για τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων με παραγωγούς και εμπόρους όσο και για τη συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων στην έκθεση HORECA 2020 που θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 7 – 10 Φεβρουαρίου 2020.

Share.

Leave A Reply