Πέμπτη, 15 Απριλίου

Συνάντηση της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΘ

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Συνάντηση με τη διοίκηση  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ) είχαν μέλη του συνδυασμού  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία, τα προβλήματα και τους στόχους  της επιχείρησης.
     Η ενημέρωση αφορούσε την οικονομική κατάσταση, την υλοποίηση έργων που έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί,  την επάρκεια προσωπικού, τις εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης της επιχείρησης σε όλο τον καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, την ποιότητα του νερού, τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, τις οφειλές νοικοκυριών και επιχειρήσεων, την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΘ.
Στα θετικά επισημάνθηκαν οι πρόσφατες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, που ήταν απαραίτητες για την κάλυψη βασικών αναγκών της επιχείρησης καθώς και η ένταξη του έργου «Τηλεέλεγχος-Τηλεχειρισμός» στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» των Υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, ύψους 2.992.772,00 €.
   Τη  ΔΕΥΑΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της  Αλέκος Στάικος και η γενική διευθύντρια Βασιλική Τσαμαδιά ενώ από την παράταξη της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» παρόντες ήταν ο επικεφαλής της Τραμπάκουλος Ηλίας, ο πρώην Δ/ντής της ΔΕΥΑΘ Βόνης Παπασεραφείμ και το μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης Κυριάκου Διομήδης.
Share.

Leave A Reply